Προς πώληση ο Χατζηγιοβάνης Έρχεται πρόταση από το εξωτερικό για τον Πέλκα Ο Άρης έχει και τα όρια του για τον Γκαρσία Ο Αλαφούζος έβαλε χρήμα αλλά ο Παναθηναϊκός πάτωσε Η εθνική Αγγλίας γυναικών προετοιμάστηκε με τους πεζοναύτες!

22 Μαΐ 2018

Γιάννη, δεν βρέχει...Σε φτύνουν

Δύο πράγματα είναι ξεκάθαρα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Το ένα πως για κάποιον λόγο ο Γιάννης Αλαφούζος μόνο… απών δεν θέλει να είναι. Το δεύτερο πως η υπομονή όλων έχει εξαντληθεί. Από τους παίκτες που βλέπουν έναν ιδιοκτήτη, που δεν θέλει να είναι ιδιοκτήτης, αλλά δεν θέλει και να μην είναι, να τους κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα τους, μέχρι τον κόσμο του Παναθηναϊκού που αντιλαμβάνεται πια ολοένα και πιο ξεκάθαρα πως ο στόχος δεν είναι η σωτηρία αλλά η καταστροφή του Παναθηναϊκού.
Ο Αλαφούζος εδώ και περίπου ένα χρόνο δοκιμάζει τα όρια όλων. Με τη διαφορά πως πλέον αυτά τα όρια δεν έχουν απλά ξεπεραστεί. Έχουν τελειώσει. Κι αν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, δεν αντιλαμβάνεται που έχει φέρει τον Παναθηναϊκό με όσα κάνει ή δεν κάνει, έχει πρόβλημα. Γιάννη, δεν βρέχει… Σε φτύνουν. Σε φτύνουν οι παίκτες. Σε φτύνει ο Ουζουνίδης. Σε φτύνει η Παναθηναϊκή Συμμαχία. Σε φτύνει όμως πια και όλος, μα όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού! Και αυτά τα… ποσοστά δεν τα είχε αγγίξει ουδείς άλλος στο παρελθόν, Γιάννη! Το έχεις καταφέρει μόνο εσύ. Κι αυτό είναι που θα πρέπει να σε προβληματίσει. Γιατί όταν μπήκες στην ΠΑΕ, δεν υπήρξε ούτε ένας που να μην σε στήριξε. Ουδείς. Μπήκες στον Παναθηναϊκό με μηδέν ποσοστό καχυποψίας και αμφισβήτησης και πλέον διεκδικείς επάξια το πρωτάθλημα… Το πρωτάθλημα του πιο μισητού παράγοντα στην Ιστορία του Παναθηναϊκού. Κι αυτό είναι όντως μεγάλο επίτευγμα για έναν Σύλλογο με 110 χρόνια Ιστορίας…Πριν πάντως το… σηκώσεις Γιάννη, αν μη τι άλλο πρέπει να απαντήσεις τουλάχιστον σε ένα έστω από τα ερωτήματα που έχουν τεθεί. Γιατί προς το παρόν δεν έχεις απαντήσει σε κανένα… Ούτε σε ένα… Κι αυτό θα ήταν αποδεκτό αν επρόκειτο για μια από τις εταιρίες σου. Όχι όμως όταν αφορά έναν Σύλλογο που κάποιοι ζουν και αναπνέουν για αυτόν…
Πηγή: panathinaikoslosmos.com