Προς πώληση ο Χατζηγιοβάνης Έρχεται πρόταση από το εξωτερικό για τον Πέλκα Ο Άρης έχει και τα όρια του για τον Γκαρσία Ο Αλαφούζος έβαλε χρήμα αλλά ο Παναθηναϊκός πάτωσε Η εθνική Αγγλίας γυναικών προετοιμάστηκε με τους πεζοναύτες!

25 Μαΐ 2018

Η ΑΕΚ θα κάνει τρείς με τέσσερις μεταγραφές ακόμα

Η μεταγραφή του Αλμπάνη ήταν για την ΑΕΚ μόνο η αρχή, καθώς μέσα στις επόμενες μέρες θα βάλει μπροστά για να κλείσει και τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της. Αρχικά, θα τελειώσει και την υπόθεση του Κάιπερς που θεωρείται και αυτή η μεταγραφή σχεδόν 100% κλεισμένη, με ανθρώπους του Εργοτέλη να είναι βέβαιοι ότι ο παίκτης θα μετακομίσει στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου θέλουν να έχουν ένα ολοκληρωμένο όσο το δυνατόν ρόστερ μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας,
ώστε να δουλέψει μαζί τους απερίσπαστος ο Μανόλο Χιμένεθ και να μοντάρει την ΑΕΚ της επόμενης περιόδου. Γι’ αυτό και μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας έχει τον χρόνο ο Δικέφαλος να κάνει τις μεταγραφικές της κινήσεις, που με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θα είναι 3 με 4 μεταγραφές, συν η παραμονή του Παναγιώτη Κονέ.