Χάνει και ο Παναθηναϊκός από τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Επιβεβλημένη η απόκτηση ενός δεξιού μπακ από την ΑΕΚ Σε...επιφυλακή για τον Γκαρσία ο Ολυμπιακός Ο πιτσιρικάς της Λίβερπουλ ετοιμάζεται να γράψει ιστορία Αυτή είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του Κλοπ από την Λίβερπουλ

15 Μαΐ 2018

Χρειάζεται υπομονή για την διαμόρφωση του νέου Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη αποφασίσει ότι θέλει να δώσει την ευκαιρία σε παιδιά όπως οι Σιώπης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Μάνος, Μανθάτης, να διεκδικήσουν μια θέση στο έμψυχο δυναμικό της νέας περιόδου. Σε αυτούς ενδεχομένως να προστεθούν κι άλλοι παίκτες, όπως ο Ρισβάνης ή παιδιά της Κ-20. Την ίδια στιγμή έχει ήδη αποκτηθεί ο Μαντί Καμαρά και αναμένεται η επιστροφή του Γιαννιώτη. Αυτή είναι μια ακόμη συνισταμένη που θα επηρεάσει καταστάσεις στο μεταγραφικό μέτωπο.
Αν πχ. ο Μαρτίνς θελήσει να κρατήσει τον Τσιμίκα, τότε ακόμη κι αν προκύψει πώληση του Χατζισαφί, ο Ολυμπιακός είναι καλυμμένος στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ομοίως, μια απόφαση παραμονής των Σιώπη, Μάνου ή Μανθάτη, θα μείωνε κατά μια τις μεταγραφικές προσθήκες στο κέντρο ή την γραμμή κρούσης. Το ίδιο θα συνέβαινε στο ενδεχόμενο... ανατροπής με τον Μάριν ή τον Τζούρτζεβιτς. Σίγουρα οι Πειραιώτες μπαίνουν σε μια περίοδο ζόρικη, καθώς έχουν μπόλικη δουλειά μπροστά τους μέχρι να φέρουν το ρόστερ στα μέτρα που επιθυμούν. Ωστόσο θα χρειαστεί και υπομονή από όλους, αφού δεν είναι και τόσο εύκολη ιστορία να αλλάζεις από τη μια μέρα στην άλλη τους μισούς και βάλε ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Πολύ περισσότερο όταν υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες και ερωτήματα που θα απαντηθούν προϊόντος του χρόνου.
Πηγή: sport24.gr