Αυτούς 'βλέπει' ο Μαρτίνς για τη θέση του Λάζαρου Σε...ρηχά νερά ο Μάνταλος Ο ΠΑΟΚ δικαιώνεται για την επένδυση στον Άκπομ Αβέβαιο το μέλλον του Τάσου Δώνη στη Στουτγάρδη Ανόρθωση σαν να λέμε...Παναθηναϊκός του Αλαφούζου

23 Μαΐ 2018

Ο Μελισσανίδης έκανε την πιο ακριβή μεταγραφή του

Η ΑΕΚ πλήρωσε την ρήτρα του Λιβάγια με 1,8 εκατ.ευρώ για να τον κάνει δικό της 100%, τον οποίο μέχρι το 2021 θα πληρώνει με 700.000 ετησίως ως πάγιες αποδοχές. Με λίγα λόγια ο Μάρκο Λιβάγια ανάγκασε τον Δημήτρη Μελισσανίδη να κάνει την πιο ακριβή μεταγραφή επί των ημερών του στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της θητείας του από το 2013. Είχε αγοράσει το 2013 και το 2016 τον Πέτρο Μάνταλο και τον Βασίλη Μπάρκα με περίπου 600.000 ευρώ έκαστος σε Ξάνθη και Ατρόμητο αντίστοιχα, αλλά στην περίπτωση του Κροάτη το ποσό είναι μεγάλο.
Για τα δεδομένα της νέας ΑΕΚ… ρεκόρ, μιας και η οικονομική πολιτική έχει συγκεκριμένα όρια και στεγανά. Και κάπως έτσι πορεύεται την τελευταία 5ετία, κερδίζοντας φέτος κόντρα σε όλους και όλα το πρωτάθλημα με το 3ο μπάτζετ στην χώρα. Στην ΑΕΚ, εν ολίγοις, θεώρησαν ότι ο Λιβάγια βοήθησε πολύ και ήταν ευκαιρία να αγοραστούν τα πλήρη δικαιώματα του με το ποσό του 1,8 εκατ.ευρώ την στιγμή που η Ενωση φέτος πήρε περίπου 10 εκατ.ευρώ από την ευρωπαϊκή πορεία της, στην οποία συμμετείχε ενεργά και ο Κροάτης. Ετσι, ο Μελισσανίδης έσπασε το… ρεκόρ της 5ετίας στις μεταγραφές για τον Λιβάγια για τον οποίο ήδη έχουν πληρωθεί περίπου 3 εκατ.ευρώ σε ένα πολύ έξυπνο deal που έβγαλε κερδισμένη την ΑΕΚ.
Πηγή: enwsi.gr