Οι Ιταλοί έχουν βάλει στο 'μάτι' τον Ολυμπιακό Ο Πασαλίδης στο 'μυαλό' του Παναθηναϊκού Η Μπάγερν έβαλε τέλος στα σενάρια και στηρίζει τον Κόβατς Ποιός Μπουφόν; Ο Τοχούρογλου! Αλλάζει τις ποινές η ΕΠΟ για τις μη αδειοδοτούμενες ομάδες

23 Μαΐ 2018

"Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο για τον Καλάθη"

Ο μάνατζερ του Καλάθη, Παναγιώτης Καπάζογλου, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για το μέλλον του Καλάθη στον Παναθηναϊκό: «Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι πως υπάρχει διάθεση για επέκταση της συνεργασίας. Έχουν ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις και από εκεί και πέρα το τάιμινγκ σχετικά με τη χρονική συνέχεια των επαφών το επιλέγει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο για Καλάθη.
Ο αθλητής είναι λογικό αυτή τη στιγμή να έχει το μυαλό του στο πρωτάθλημα». Για το αν θα επηρεάσει τον πελάτη του μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Παναθηναϊκού από τη Euroleague: «Θέλω να πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί να μπούμε σε αυτό το δίλλημα. Σίγουρα είναι μια σημαντική παράμετρος. Ας ευχηθούμε αυτό να τελειώσει και αν μην υπερισχύσει κάποιο ακραίο σενάριο». Για το αν σκέφτεται ο Καλάθης την προοπτική του ΝΒΑ: «Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν νομίζω πως βρίσκεται κάτι τέτοιο στο μυαλό του». Για το πότε θα υπάρξει εξέλιξη: «Δεν έχω κάποια ένδειξη, έχει ξεκινήσει μια κουβέντα και υπάρχει θετική διάθεση».