Ο Αλαφούζος βλέπει αύξηση του μπάτζετ από το καλοκαίρι Ένας άλλος Μάνταλος Πρωταθλητής χειμώνα με ρεκόρ Ο Ολυμπιακός βρήκε τον γκολτζή του Τα πέναλτι 'πονάνε' τον Άρη

17 Μαΐ 2018

Τα πρώτα συμπεράσματα για τον νέο ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη αρχίσει συζητήσεις με τον Λούμπος Μίχελ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ της επόμενης περιόδου. Σε μία πολύωρη σύσκεψη όπου αναλύθηκαν τα δεδομένα στο ρόστερ της ομάδας ο Ιβάν Σαββίδης απέκτησε μία πλήρη εικόνα για όλα τα ζητήματα. Ποια είναι τα πρώτα συμπεράσματα που προκύπτουν;Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να στηριχθούν σε πολύ σημαντικό βαθμό στην εφετινή ομάδα και να κινηθούν για συγκεκριμένες προσθήκες που θα ανεβάσουν την ποιότητά της.
Ήδη έχουν μπει σε συζητήσεις για συγκεκριμένους παίκτες και θέσεις χωρίς να έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες ακόμη (υπάρχουν βέβαια περιπτώσεις που ήδη «παίζουν» στο ρεπορτάζ όπως ο Χατσερίντι, ο Κ. Παπαδόπουλος, ο Κόντε, ο Πούκι και ο Ζίβκοβιτς). Ξεχωριστό κεφάλαιο αποτελούν οι δανεικοί παίκτες. Πολύ πιθανή πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Γιαννούλη (κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ δεν μπαίνει σε συζητήσεις για να κρατήσει τον Αζεβέδο που είχε συμβόλαιο 1,5 εκατ. ευρώ στη Σαχτάρ). Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη Ζενίτ εμφανίζονται διατεθειμένοι να συζητήσουν για πώληση του Μακ με ποσό μειωμένο περισσότερο και από 50% σε σχέση με το buy-out των 4 εκατ. που υπάρχει στη συμφωνία δανεισμού με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν έχει παρθεί ακόμη απόφαση από πλευράς Δικεφάλου.
Πηγή: sport24.gr