Χάνει και ο Παναθηναϊκός από τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Επιβεβλημένη η απόκτηση ενός δεξιού μπακ από την ΑΕΚ Σε...επιφυλακή για τον Γκαρσία ο Ολυμπιακός Ο πιτσιρικάς της Λίβερπουλ ετοιμάζεται να γράψει ιστορία Αυτή είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του Κλοπ από την Λίβερπουλ

16 Μαΐ 2018

Ο Μελισσανίδης ζήτησε δύο παικταράδες στη θέση του Λάζαρου

Στην ΑΕΚ εδώ και εβδομάδες είχαν καταλάβει ποιες ήταν οι προθέσεις του Χριστοδουλόπουλου και πως ήθελε να εμπλέξει την ΑΕΚ σε διαδικασίες πλειστηριασμού. Ετσι και αλλιώς, για την ΑΕΚ οι εποχές που γινόταν παιχνιδάκι στα χέρια του καθένα έχουν παρέλθει. Η ΑΕΚ δεν κολλά σε ονόματα, όπως και αν λέγεται, όσα και αν προσέφερε. Ο Χριστοδουλόπουλος ήταν σημαντικός στην πορεία της ΑΕΚ, αλλά δεν θα κρεμαστεί η ομάδα από πάνω του.
Το…μάτι του Μελισσανίδη έχει γυρίσει εδώ και μέρες και η εντολή που έχει δώσει είναι να κινηθεί η Ενωση στην αγορά για δύο παικταράδες για τα άκρα. Παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα είναι καταλύτες στο παιχνίδι της ομάδας για τη νέα χρονιά. Ο Μελισσανίδης μάλιστα δεν ήθελε καν να αφήσει ανοιχτό το θέμα του Χριστοδουλόπουλου όλο αυτό το διάστημα. Ωστόσο, συνεργάτες του επέμεναν πως πρέπει να γίνει προσπάθεια, που έριξε στο κενό με τη συμπεριφορά του ο παίκτης. Αλλά δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι, η ΑΕΚ κινείται ήδη στη μεταγραφική αγορά για να βρει ακραίους που θα δώσουν όσα χρειάζεται η ομάδα.
Πηγή: enwsi.gr