Χάνει και ο Παναθηναϊκός από τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Επιβεβλημένη η απόκτηση ενός δεξιού μπακ από την ΑΕΚ Σε...επιφυλακή για τον Γκαρσία ο Ολυμπιακός Ο πιτσιρικάς της Λίβερπουλ ετοιμάζεται να γράψει ιστορία Αυτή είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του Κλοπ από την Λίβερπουλ

26 Μαρ 2018

Ο Κονέ επέστρεψε για να καθιερωθεί στην ΑΕΚ

Ένας από τους στόχους της ΑΕΚ είναι να δημιουργήσει μία όσο το δυνατόν ελληνική ομάδα, με Έλληνες παίκτες, που θα πλαισιωθούν από ξένους, δημιουργώντας ένα ισχυρό σύνολο παικτών. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ήρθε και η απόκτηση του Παναγιώτη Κονέ. Ένας παίκτης που αναμφίβολα μπορεί να προσφέρει, ειδικά από την στιγμή που βασικοί παίκτες στο κέντρο (Μάνταλος, Γιόχανσον) τέθηκαν εκτός μάχης. Το απέδειξε και ίδιος άλλωστε με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του με το δικέφαλο στο στήθος.
Χρειάστηκε ένα διάστημα προσαρμογής και μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό σημείο ετοιμότητας, καθώς στην Ιταλία είχε να αγωνιστεί αρκετό καιρό. Ένας παίκτης με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που φαίνεται να κερδίζει τους ανθρώπους της Ένωσης και τελικά να γίνει η ενεργοποίηση της ρήτρας αγοράς του από την Ουντινέζε και να διατηρηθεί στο δυναμικό της ομάδας και για τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα, και ο ίδιος παίκτης θέλει να παραμείνει στην ομάδα. Η ΑΕΚ πλέον αποτελεί την απόλυτη «στέγη» για κάθε παίκτη και ο Κονέ το βλέπει αυτό. Πρώτος στόχος, λοιπόν, του ίδιου είναι να καθιερωθεί εκ νέου στην ομάδα και στην πορεία να… χτυπήσει ξανά την πόρτα της Εθνικής, κάτι το οποίο μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο, όμως καθόλου απίθανο.
Πηγή: aek1924.gr