Άλλαξε κάτι από τις συχνές διακοπές του πρωταθλήματος; Δυσαρεστημένοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού  Χωρίς τον Σαββίδη ο ΠΑΟΚ θα ήταν στα...βράχια Ο Τζέιμς δεν βάζει τρίποντο ούτε με...αίτηση Η ομάδα του ισοφάρισε και ο Μαραντονα...τρελάθηκε

12 Οκτ 2017

Χρήμα από το εξωτερικό περιμένουν στον Παναθηναϊκό

Σε οικονομική στήριξη από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού στο εξωτερικό ελπίζουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, προκειμένου να βρεθούν επιπλέον χρήματα, για να καλυφθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» έχουν πάρει αρκετά μηνύματα από το εξωτερικό, από φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι σκοπεύουν να συνεισφέρουν οικονομικά, ώστε να πάρει «ανάσα» η ομάδα και να συνεχίσει να λειτουργεί, μέχρι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.
Από εκεί και πέρα, οι παλαίμαχοι του «τριφυλλιού» συνεχίζουν τις επαφές με ορισμένους οικονομικά ισχυρούς φιλάθλους, προκειμένου να τους πείσουν να καλύψουν μέρος των υποχρεώσεων της ομάδας σε οικονομικό επίπεδο. Παρόμοιες κινήσεις κάνουν και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι παράλληλα συγκεντρώνουν και οι ίδιοι χρήματα για τον ίδιο σκοπό.