Ο Ταϊλανδός δεν ενδιαφέρεται μόνο για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ διαιτητής μεταξύ Super League και Football League Ο Ουάρντα μένει οριστικά στον ΠΑΟΚ Η Μίλαν θα παίξει κανονικά στην Ευρώπη Ο Σούμπασιτς...έσωσε τον Βίντα

8 Οκτ 2017

Βρήκαν τον "ένοχο" για όλα τα στραβά του ΠΑΟΚ

Παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον η σύσκεψη που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης με τους στενούς συνεργάτες του, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Στη διάρκεια της ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ζήτησε από τον Ρουμάνο τεχνικό να δώσει εξηγήσεις για τις μέτριες εμφανίσεις της ομάδας, ενώ φάνηκε έντονα ενοχλημένος για την απώλεια των βαθμών στη Λάρισα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Metrosport», ο Σαββίδης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν πρέπει να χάνονται αυτά τα παιχνίδια από τα χέρια μας» και ακολούθως ρώτησε τον Λουτσέσκου «γιατί δεν αποδίδει καλά η ομάδα», εστιάζοντας στην αδυναμία να κερδίζει εκτός έδρας.
Η εξήγηση από τον 48χροονο κόουτς δόθηκε σε τρία σημεία: Πρώτο: «Η ομάδα ήταν απροπόνητη, όταν ανέλαβα τις τύχες της και αυτό είχε ως συνέπεια να γίνει μία μεγάλη προσπάθεια για να βελτιώσουν οι παίκτες την αγωνιστική και φυσική τους κατάσταση». Δεύτερο: «Μετά την διακοπή του Πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ θα είναι βελτιωμένος και η πορεία της ομάδας θα είναι καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι». Τρίτο: «Δεν είμαι προπονητής ο οποίος ζητώ από τους παίκτες μου να ακολουθούν αμυντικογενή συμπεριφορά. Αντιθέτως τους ζητώ να κάνουν πιεστική επίθεση. Εξαιτίας, όμως, της ελλιπούς φυσικής κατάστασης, η ομάδα δεν παρουσίασε καλή εικόνα». Είπε ακόμη προς τον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μέσα στην ομάδα. Με φέρατε, γιατί είχατε πρόβλημα με τον προηγούμενο προπονητή και τον τρόπο δουλειάς του. Αν δεν είχατε πρόβλημα, δεν θα με φέρνατε». Τέλος συμπλήρωσε πως ο βασικός στόχος είναι το Πρωτάθλημα. Τις θέσεις του Λουτσέσκου ενίσχυσε και ο Λούμπος Μίχελ  ο οποίος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον Σαββίδη, ανέφερε πως δεν έγινε σωστή προετοιμασία με τον Στανόγεβιτς, οι παίκτες δεν ήταν σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης το καλοκαίρι και για αυτό τον λόγο επιλέχθηκε ο Ρουμάνος τεχνικός. Τέλος, ο Σαββίδης μίλησε και στον Παντελή Κωνσταντινίδη. Αρχικά, τον ρώτησε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην ομάδα και τιμ μάνατζερ της ομάδας απάντησε αρνητικά. Αμέσως μετά, ο μεγαλομέτοχος του είπε: «Θέλω να είσαι πιο κοντά στους παίκτες και να γίνεις περισσότερο πιεστικός».