Η Γαλλία ξανά στη κορυφή του κόσμου! Η ΑΕΚ χάνει και τον Κονέ Ο Παναθηναϊκός 'κοιτάζει' προς ΝΒΑ μεριά Η Σίτι 'αδειάζει' τα ταμεία της ΦΙΦΑ Ο Ρονάλντο συνεχίζει να...κυνηγάει Μέσι και Νεϊμάρ

9 Οκτ 2017

Με τον Σκίμπε τα έχουν ΑΕΚ και Χριστοδουλόπουλος

Στην ΑΕΚ ήταν βέβαιοι πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα αγωνιζόταν στο παιχνίδι της εθνικής μας με την Κύπρο και πραγματικά έπεσαν από τα σύννεφα όταν είδαν ότι ο Μίκαελ Σκίμπε δεν τον χρησιμοποίησε ούτε ως αλλαγή, προτιμώντας, για παράδειγμα, τον Τάσο Δώνη, ο οποίος προερχόταν από μικροτραυματισμό και θεωρούνταν ανέτοιμος. Πάντως, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό «τα έχει» και ο παίκτης, μιας και θεώρησε «άδειασμα» την απόφαση του προπονητή του. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχε την πεποίθηση, από τη στιγμή που επέστρεψε στην Εθνική ομάδα, πως θα αγωνιζόταν κιόλας απέναντι στην Κύπρο.
Αυτό, όμως, δε συνέβη, κάτι που προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του, καθώς θεωρούσε ότι με βάση τις εμφανίσεις του με την ΑΕΚ άξιζε να πάρει χρόνο συμμετοχής σε ένα τόσο σημαντικό ματς...Ο Σκίμπε πάντως στη συνέντευξη τύπου για το ματς με το Γιβραλτάρ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τον Λάζαρο αυτή τη φορά.