Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό Σε ετοιμότητα για στόπερ η ΑΕΚ Λόγω ανάγκης ο Χρήστος Δώνης 'βαπτίζεται' σέντερ φορ Η Βόρειος Κορέα χαλάει μεταγραφή της Γιουβέντους Ελάχιστα τα έσοδα των ελληνικών ομάδων από την ΟΥΕΦΑ

22 Σεπ 2017

"Δεν θα τρελαθούμε επειδή έχασε η Ρεάλ ένα παιχνίδι"

Στη συνέντευξη τύπου ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης κόντρα στην Αλαβές, ο Ζινεντίν Ζιντάν, όπως είναι λογικό, ρωτήθηκε για την αρνητική φόρμα των πρωταθλητών Ευρώπης και ανέφερε πως είναι απλώς μία κακή περίοδος που δεν πρέπει να δημιουργεί ακραίες αντιδράσεις. Παράλληλα δεν στάθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα. «Όλες οι ομάδες κατά τη διάρκεια μιας σεζόν περνούν μια άσχημη περίοδο και για εμάς έχει έρθει τώρα αυτή η περίοδος. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες για γκολ και κάποια στιγμή αυτά θα έρθουν.
Θα ανησυχούσα αν δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις, όχι τώρα...Δεν θα τρελαθούμε επειδή χάσαμε ένα παιχνίδι. Δεν ήμασταν κακοί, είχαμε 27 ευκαιρίες, απλά τιμωρηθήκαμε. Δεν πρόκειται να μιλήσω ποτέ για τη διαιτησία εγώ. Δεν είναι δικαιολογία...» επεσήμανε ο Γάλλος τεχνικός.