Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό Σε ετοιμότητα για στόπερ η ΑΕΚ Λόγω ανάγκης ο Χρήστος Δώνης 'βαπτίζεται' σέντερ φορ Η Βόρειος Κορέα χαλάει μεταγραφή της Γιουβέντους Ελάχιστα τα έσοδα των ελληνικών ομάδων από την ΟΥΕΦΑ

16 Σεπ 2017

Πονάει ο Λεβέκ, ανησυχεί ο ΠΑΟΚ

Έρχόμενος στον ΠΑΟΚ από μία σεζόν με έξι μόλις συμμετοχές και ένα βαρύ ιατρικό ιστορικό, είναι λογικό να αντιμετωπίζεται με επιφύλαξη από τους φίλους του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Ντοριάν Λεβέκ που, αφού έμεινε ένα μήνα έξω μετά τις ενοχλήσεις που είχε λίγες ώρες πριν το πρώτο ματς με την Ολιμπίκ στο Κίεβο και έπαιξε με την Κέρκυρα, εδώ και αρκετές μέρες βρίκσεται και πάλι στα πιτς. Τα καλά νέα είναι ότι δεν αντιμετωπίζειπρόβλημα στον αστράγαλο, στον οποίο είχε υποστεί μεγάλη ζημιά το 2012. Ούτε στο γόνατο που πέρυσι τον κράτησε τρεις μηνες εκτός αγωνιστικής δράσης.
Οι ενοχλήσεις του 27χρονου μπακ εστιάζονται στον τετρακέφαλο. Πέρυσι είχε υποστεί θλάση στο ίδιο σημείο και αυτό τον είχε κρατήσει ένα μήνα μακριά από τα γήπεδα. Τώρα το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι ανάλογης σοβαρότητας. Κλινικά η κατάστασή του, όπως τουλάχιστον μεταφέρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Ο τετρακέφαλος του Λεβέκ δεν μοιάζει να έχει υποστεί ζημιά. Όμως, ο Γάλλος μπακ πονάει και αυτός ο πόνος δεν τον αφήνει να αποδώσει στις προπονήσεις, όπως έχει δείξει ότι μπορεί όταν είναι σε κανονική κατάσταση. Το πρόβλημα του Λεβέκ είναι και ψυχολογικό ή μάλλον τη δεδομένη χρονική περίοδο, κυρίως ψυχολογικό. Το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να του δώσει όσο χρόνο χρειάζεται, μέσα από ένα συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης να ξεπεράσει το πρόβλημα και όταν αισθανθεί ότι πατά γερά στα πόδια του να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Όπως και να 'χει, αυτό συμβαίνει με τον Λεβέκ προκαλεί προβληματισμό, γιατί είναι μόλις λίγους μήνες στην ομάδα και ήδη έχει χάσει αρκετές προπονήσεις. Αν η συνέχεια είναι ανάλογη, τότε ο προβληματισμός θα γίνει ακόμη πιο έντονο.
Πηγή: sport24.gr