Η Γαλλία ξανά στη κορυφή του κόσμου! Η ΑΕΚ χάνει και τον Κονέ Ο Παναθηναϊκός 'κοιτάζει' προς ΝΒΑ μεριά Η Σίτι 'αδειάζει' τα ταμεία της ΦΙΦΑ Ο Ρονάλντο συνεχίζει να...κυνηγάει Μέσι και Νεϊμάρ

21 Σεπ 2017

Ο Μολέδο δεν το κουνάει από τον Παναθηναϊκό

Σε σίριαλ έχει μετατραπεί η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ροντρίγκο Μολέντο με τον Παναθηναϊκό, καθώς ύστερα από την καταρχήν προφορική συμφωνία του Βραζιλιάνου με την διοίκηση, δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο. Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το «Τριφύλλι» από τις οποίες κρίνεται σε αρκετά μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό μέλλον του συλλόγου, έχει προβληματίσει τον κόσμο της ομάδας. Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες που εξασφάλισε το olaprasina.gr, ο «ογκόλιθος» της «πράσινης» άμυνας παραμένει θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το «Τριφύλλι» στο στήθος.
Ο 29χρονος άσσος τόνισε πως «Το μόνο που σκέφτομαι είναι ο Παναθηναϊκός. Θέλω μόνο να μείνω». Ωστόσο, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Αν θα υπάρξει οριστική συμφωνία ή «ναυάγιο» στην συγκεκριμένη υπόθεση θα φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα, αφού είναι δεδομένη η επιθυμία της διοίκησης του Παναθηναϊκού να μειώσει τα έξοδα, μετά και τη διαφωνία του Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τον Γιάννη Αλαφούζο αναφορικά με τη σύσταση του PAO Foundation.