Η Γαλλία ξανά στη κορυφή του κόσμου! Η ΑΕΚ χάνει και τον Κονέ Ο Παναθηναϊκός 'κοιτάζει' προς ΝΒΑ μεριά Η Σίτι 'αδειάζει' τα ταμεία της ΦΙΦΑ Ο Ρονάλντο συνεχίζει να...κυνηγάει Μέσι και Νεϊμάρ

22 Σεπ 2017

Έχουν τόσα λεφτά και δεν μπορούν να σώσουν τον Παναθηναϊκό;

Οι υπεύθυνοι για το οικονομικό χάλι του Παναθηναϊκού, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, είναι οι  Γιάννης Αλαφούζος, Γιάννης Βαρδινογιάνης, Νίκος Πατέρας, Αδαμάντιος Πολέμης και ο μακαρίτης Ανδρέας Βγενόπουλος. Άρα μένουν οι Βαρδινογιάννης, Αλαφούζος, Πατέρας και Πολέμης. Τέσσερα άτομα τα οποία, σύμφωνα με επίσημες πηγές από το διαδίκτυο, έχουν περιουσία -όλοι μαζί- κοντά στα 3.000.000.000 ευρώ!
Αυτοί οι τέσσερις καλούνται να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ να σώσουν τον Παναθηναϊκό, να τον ξεχρεώσουν και να τον δώσουν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όχι γιατί είναι μάγκας, αλλά γιατί ήταν ο μονός άνθρωπος που εμφανίστηκε στα δύσκολα με συγκεκριμένο πλάνο! Η περιούσια του Γιάννη Αλαφούζου ανέρχεται στα 300 εκ. ευρώ, της οικογένειας του Βαρδή Βαρδινογιάννη (δηλ. και ο Τζίγκερ) στα 600 εκ. ευρώ, του Νίκου Πατέρα στο 1,1 δις ευρώ και του Αδαμάντιου Πολέμη στα 750 εκ. ευρώ. Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να ΜΗΝ μπορούν να βοηθήσουν; Όλοι γνωρίζουμε πως το να βρουν (πχ) 20.000.000 ευρώ ο καθένας από αυτούς είναι πολύ πιο εύκολο από το να βρει ο μέσος Έλληνας φίλαθλος τα 100 ευρώ. Το ιδανικό είναι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βγάλουν τον Παναθηναϊκό από το οικονομικό τέλμα στο οποίο βρίσκεται εξαιτίας τους. Ειδικότερα, ο ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας, τον οποίο πολλοί θα θέλαμε να δούμε μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο PAO FOUNDATION, καθώς και οι δύο αποτελούν ηγετικές φυσιογνωμίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν και να ενώσουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού.
Πηγή: newspao.gr