Η Γαλλία ξανά στη κορυφή του κόσμου! Η ΑΕΚ χάνει και τον Κονέ Ο Παναθηναϊκός 'κοιτάζει' προς ΝΒΑ μεριά Η Σίτι 'αδειάζει' τα ταμεία της ΦΙΦΑ Ο Ρονάλντο συνεχίζει να...κυνηγάει Μέσι και Νεϊμάρ

15 Σεπ 2017

Τι άλλο περιμένει ο Σκίμπε για να καλέσει τον Μπακάκη;

Η ΑΕΚ πήρε το «διπλό» στην Κροατία και ο Μιχάλης Μπακάκης ήταν απ’ τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος παίκτης της στο γήπεδο. Ήταν ένα πραγματικό «μηχανάκι» μέσα στο χορτάρι, σε άμυνα και επίθεση, δίνοντας το 100% του εαυτού του, με εντυπωσιακές κούρσες, ενώ όταν τον χρειάστηκε η ομάδα σε δύσκολες στιγμές στην άμυνα, ο Μπακάκης ήταν εκεί για να παρέμβει. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Έλληνας αμυντικός «έσβησε» οποιονδήποτε αντίπαλο, επιχειρούσε να επιτεθεί απ’ την πλευρά του.
Μάλιστα, μια συγκεκριμένη φάση αποτυπώνει τα εντυπωσιακά τρεξίματα που έδωσε ο Μπακάκης στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, προς το τέλος του ματς, από την κορυφή της επίθεσης βρέθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στην άμυνα του, για να καλύψει την αντεπίθεση των παικτών της Ριέκα. Η εμφάνιση του Μιχάλη Μπακάκη ήταν καταπληκτική και σίγουρα δείχνει πως εκτός απ’ τη φανέλα βασικού που κέρδισε ξανά στην ΑΕΚ μετά την επιστροφή του, δικαιούται να κληθεί και στην Εθνική ομάδα, του Σκίμπε.