Ο Ταϊλανδός δεν ενδιαφέρεται μόνο για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ διαιτητής μεταξύ Super League και Football League Ο Ουάρντα μένει οριστικά στον ΠΑΟΚ Η Μίλαν θα παίξει κανονικά στην Ευρώπη Ο Σούμπασιτς...έσωσε τον Βίντα

18 Σεπ 2017

Τελικά ποιός λέει την αλήθεια για τα χρέη του Παναθηναϊκού;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο Γιάννης Αλαφούζος έχει βάλει συνολικά 40 εκ. στον Παναθηναϊκό και το χρέος είναι στα 50 εκ. ( +30 εκ. πάει 80 εκ. το άνοιγμα). Το 2015 ο Γιάννης Αλαφούζος στη γενική συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, είχε δηλώσει ότι είχε βάλει μέχρι τότε 23 εκ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι από το 2015 μέχρι το 2017 έβαλε άλλα 17 εκ. ευρώ. Επίσης τόνισε τότε ότι η ομάδα είχε 45 εκ. ευρώ χρέος και με τη διοίκηση του, αυτό μειώθηκε στα 10 εκ. ευρώ.
Την Κυριακή μάθαμε όμως, ότι το χρέος είναι στα 50 εκ. ευρώ. Δηλαδή αυξήθηκε από το 2015 κατά 40 εκ. ευρώ, αν ισχύουν τα όσα είπαν Αλαφούζος (2015) και Γιαννακόπουλος (τη Κυριακή). Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει με τα χρέη της ομάδας και μόνο λογικά δεν είναι τα όσα συμβαίνουν. Το λιγότερο που μπορεί να γίνει είναι να δοθεί η αλήθεια στη δημοσιότητα και να μην ταΐζουν με σανό τον κόσμο του τριφυλλιού.
Πηγή: newspao.gr