Ο Ταϊλανδός δεν ενδιαφέρεται μόνο για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ διαιτητής μεταξύ Super League και Football League Ο Ουάρντα μένει οριστικά στον ΠΑΟΚ Η Μίλαν θα παίξει κανονικά στην Ευρώπη Ο Σούμπασιτς...έσωσε τον Βίντα

21 Σεπ 2017

Διακινούσε κοκαϊνη για τα...έξοδα της ομάδας του!

Με την διακίνηση κοκαΐνης έβγαζε τα… έξοδα της ποδοσφαιρικής ομάδας με έδρα την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πύλης Τρικάλων της οποίας είναι πρόεδρος, ένας 43χρονος γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και της γαλακτοβιομηχανίας! Οι άνδρες της Ασφάλειας είχαν ενημερωθεί για τις παράπλευρες δραστηριότητές του και έστησαν μπλόκο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε. Τον ακινητοποίησαν, ερεύνησαν το όχημα και βρήκαν μέσα 12 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 31,4 γραμμαρίων!
Ο 43χρονος συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν άλλα 79,1 γραμμάρια κοκαΐνης, 25 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser. Στο σπίτι βρέθηκε και το ιδιαίτερα μεγάλο ποσό των 85.145 ευρώ που κατασχέθηκε μαζί με το αυτοκίνητο, ως προερχόμενο από την διακίνηση κοκαΐνης. Πάντως, ο 43χρονος ισχυρίζεται ότι ήταν κέρδη από τις επαγγελματικές δραστηριότητές του. Μετά την άσκηση δίωξης σε βαθμό κακουργήματος από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων, πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί ώστε να προσκομίσει παραστατικά που αποδεικνύουν τη νομιμότητα των χρημάτων.