Ο Ταϊλανδός δεν ενδιαφέρεται μόνο για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ διαιτητής μεταξύ Super League και Football League Ο Ουάρντα μένει οριστικά στον ΠΑΟΚ Η Μίλαν θα παίξει κανονικά στην Ευρώπη Ο Σούμπασιτς...έσωσε τον Βίντα

10 Αυγ 2017

Ο Ουζουνίδης έκανε μια "οικογένεια" τον Παναθηναϊκό

Το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό ήδη, πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το παζλ του ρόστερ της νέας χρονιάς, μάχεται εξαιρετικά στο γήπεδο και πήρε την πρώτη πρόκριση στην Ευρώπη που χρειαζόταν με δυο νίκες. Προφανώς και δεν συγκρίνονται Γκαμπάλα και Μπιλμπάο, αλλά το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη παρά τις ελλείψεις, τα προβλήματα και τις όποιες δυσκολίες, δεν πρόκειται να… παραδοθεί και θα παλέψει με νύχια και με δόντια για την πρόκριση.
Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της ομάδας που δημιουργεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης, είναι πως πρόκειται για μια «οικογένεια». Όσοι παρακολουθούν στενά τους «πράσινους», διακρίνουν το «δέσιμο» που υπάρχει στο γκρουπ των παικτών με τους οποίους δουλεύει καθημερινά ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του. Ο Παναθηναϊκός παλεύει απέναντι σε όλες τις δυσκολίες όντας στιβαρός στα αποδυτήριά του. Το «τριφύλλι», πέρα από τα προβλήματα που έχει σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και σε ό,τι έχει να κάνει με το τμήμα αυτό καθ’ αυτό, θυμίζει ξανά… Παναθηναϊκό. Κανονικό Παναθηναϊκό, που αντιμετωπίζει τα παιχνίδια όπως αρμόζει στο μέγεθος και την ιστορία του Συλλόγου. Σε αυτό έχει παίξει καταλυτικό ρόλο η παρουσία του Ουζουνίδη και το πώς αντιμετωπίζει κι αυτός κάθε αναμέτρηση, ως προπονητής του Παναθηναϊκού.