Πρόκριση με 'σβηστές μηχανές' για την Ουρουγουάη Ο Ρονάλντο 'ξελάσπωσε' την Πορτογαλία Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

4 Αυγ 2017

"Οφείλουμε να πεθάνουμε για να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα"

Μια μέρα μετά την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, ο Ιβάν Σαββίδης είχε συνάντηση με το ποδοσφαιρικό τμήμα, όπου μίλησε στους ποδοσφαιριστές, λέγοντας τους, μεταξύ άλλων, πως θα πρέπει να τα δώσουν όλα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου, την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μεταξύ άλλων, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε στους ποδοσφαιριστές: "Οφείλουμε να πεθάνουμε προσπαθώντας να φέρουμε το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη και να διεκδικήσουμε Κύπελλο και ιστορικό επίτευγμα στην Ευρώπη.
Γνωρίζοντας τους στόχους, γνωρίζετε τι πρέπει να κάνει και ο καθένας από εσάς στη ζωή του, πέρα από την αθλητική του καριέρα. Είμαι εδώ για να ζω τις ζωές σας και όλοι μαζί να ζούμε για τον ΠΑΟΚ, όπως τόσες χιλιάδες. Είδατε χθες πως ο κόσμος ξεχνάει τα προβλήματα και είναι δίπλα σας. Να είστε όλοι γύρω από τον προπονητή. Είμαστε μια ομάδα, λειτουργούμε ως μια ομάδα". Επίσης, ο Ιβάν Σαββίδης είπε πως "όσο καλά κι αν κάνει κάποιος τη δουλειά του ατομικά, αν η ομάδα αποτύχει, αποτυγχάνει και εκείνος. Η επιτυχία είναι ομαδική και η αποτυχία επίσης"