Άρχισαν οι πρώτες...μουρμούρες για τον Μαρτίνς Μετά τις μεταγραφές στην ΑΕΚ σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις Ανέβηκε το μπάτζετ του Παναθηναϊκού Ο Μήτρογλου κλείνει στόματα στη Μαρσέιγ Νέα εποχή ξημερώνει για την Μίλαν

14 Ιουλ 2017

Μεταγραφή - έκπληξη ετοιμάζει ο Μελισσανίδης

Στην ΑΕΚ ήδη έχουν ανανεωθεί 4.000 διαρκείας και έπεται συνέχεια. O συγκεκριμένος αριθμός σημειώστε πως είναι κατά πολύ ανώτερος από τον αντίστοιχο περυσινό την ίδια περίοδο. Μια φορά οι διοικούντες την ΠΑΕ θεωρούν πως από την στιγμή που ανοίξουν οι πωλήσεις για παλιούς και νέους κατόχους διαρκείας οι πωλήσεις θα αυξηθούν κατακόρυφα. Κάτι που «φτιάχνει» τους ανθρώπους της ομάδας και περισσότερο απ΄όλους τον Δημήτρη Μελισσανίδη βεβαίως, βεβαίως.
Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βλέπει την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Και τώρα μάλιστα που η οικοδομική άδεια για την ανέγερση του νέου γηπέδου στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται προ των πυλών, ο «τίγρης» περιμένει ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό όταν αυτή φτάσει στα χέρια τους.Ενθουσιασμός που θα αφήσει έντονα το αποτύπωμά του στις πωλήσεις των διαρκείας. Για αυτό άλλωστε ο Μελισσανίδης έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του μια μεταγραφή – έκπληξη. Αυτό που λέμε εκτός προγράμματος, με έναν παίκτη – «κράχτη» που θα κουβαλά βαρύ βιογραφικό, θα κάνει «κλικ» στον κόσμο και θα…σπρώξει ακόμη περισσότερο τα διαρκείας.
Πηγή: marca-SL.gr