Τι μπορείς να περιμένεις από τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού; Αποχαιρέτησαν με κλάματα την εθνική Γαλλίας Χτύπημα σε αντίπαλο που θα ζήλευε και ο...Μπρους Λι! Οι υψηλές θερμοκρασίες ανησυχούν το Τόκιο ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων Το Καμερούν ζήτησε λεφτά από τον Μπαπέ για να παίξει στην εθνική

12 Ιουλ 2017

Ήταν πολύ δύσκολη η επιστροφή του Μακ στον ΠΑΟΚ

«Εσείς δεν ξέρετε πόσο δύσκολος ήταν αυτός ο δανεισμός. Είμαι εδώ τόσες μέρες, αλλά τώρα υπέγραψα και τελειώσαμε». Αυτό είπε ο Ρόμπερτ Μακ και το όλο θέμα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.  Ο Μακ (όπως εξήγησε) ήθελε πάρα πολύ να επιστρέψει. Η οικογένειά του ακόμη περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ φυσικά και ενδιαφέρονταν. Η Ζενίτ ήταν θετική μια και ο Σλοβάκος δύσκολα θα έπαιζε εκεί. Γιατί όμως αυτός ο δανεισμός άργησε τόσο πολύ; Οι Ρώσοι παρά τα όσα έγιναν από πέρυσι σε αυτή την υπόθεση, δεν ήταν καθόλου εύκολοι διαπραγματευτές.
Στις όλες συζητήσεις που συμμετείχε και ο Ιβάν Σαββίδης, έγιναν πολλές προτάσεις και αντιπροτάσεις, εξετάστηκαν πολλά ενδεχόμενα, αλλά η τελική συμφωνία μόνο εύκολη δεν ήταν. Η κάθε πλευρά ήθελε να διασφαλίσει τα συμφέροντά της. Τελικά οι τρεις πλευρές αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την υπόθεση με δανεισμό ενός έτους και οψιόν αγοράς που φθάνει τελικά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ! Οι Ρώσοι δεν έπεσαν παρακάτω μια και «φοβούνται» μία ακόμη πολύ καλή χρονιά του παίκτη στον ΠΑΟΚ και υπολογίζουν ότι του χρόνου μπορεί να κερδίσουν περισσότερα χρήματα από μία πώλησή του. Για το συμβόλαιό του αποφασίστηκε τελικά ότι ο ΠΑΟΚ θα καταβάλλει τις 600 χιλιάδες ευρώ.