Έπαιξε, το ευχαριστήθηκε και τώρα σκέφτεται τον ΠΑΟΚ Ο Πρίγιοβιτς δεν σκέφτεται να φύγει από τον ΠΑΟΚ Η Λαμία φέρνει...τίτλους στον ΠΑΟΚ Ο Ουζουνίδης το έχει κάνει και με τον Εργοτέλη Άρσεναλ και Τότεναμ θα...σφαχτούν για τον Μαχρέζ

15 Ιουλ 2017

Ο Ουζουνίδης φέρνει δύο ενδεκαδάτους επιθετικούς στον Παναθηναϊκό

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού από την Ολλανδία θα σημάνει πολλές εξελίξεις, καθώς μετά τη λύση της συνεργασίας με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης χειρίζεται πολλά από τα μεταγραφικά θέματα. Στον Παναθηναϊκό έχει γίνει focus στο θέμα της απόκτησης ενός επιθετικού που θα προορίζεται για βασική επιλογή και θα είναι η ακριβή προσθήκη του καλοκαιριού, αλλά και ενός ακραίου που επίσης θα είναι για βασικός.
Από Δευτέρα πρόκειται να γίνουν οι τελικές συζητήσεις, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη» και δεν αποκλείεται να σημειωθούν άμεσα εξελίξεις. Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές στα υπόψιν, ενώ παράλληλα στο πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι και η προσθήκη δύο μπακ που θα αποτελούν μπακ απ τον Νίκλας Χουλτ και Ουσμάν Κουλιμπαλί, συν ενός νεαρού ακραίου και ενός κεντρικού μέσου. Ωστόσο, προτεραιότητα στην παρούσα φάση είναι είναι  βασικός φορ και ο βασικός ακραίος.