Πρόκριση με 'σβηστές μηχανές' για την Ουρουγουάη Ο Ρονάλντο 'ξελάσπωσε' την Πορτογαλία Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

31 Ιουλ 2017

Η ΑΕΚ δεν θέλει να φτάσει στα άκρα με τον Αλμέιδα

Όλοι στην ΑΕΚ έχουν συνηδητοποιήσει ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθεια του Ούγκο Αλμέιδα να ανταποκριθεί, το σώμα του και τα… χρόνια δεν τον αφήνουν. Και την ίδια ώρα η ΑΕΚ έχει ανάγκη άμεσα από φορ killer που θα πλαισιώσει Λιβάγια-Γιακουμάκη και θα δίνει λύσεις στην επίθεση και όχι απλά «προσπάθεια». Ο Αλμέιδα έχει την… άνεση του κλειστού συμβολαίου μέχρι το 2018 με περίπου 550.000 ευρώ ετησίως. Η ΑΕΚ δεν θέλει να πάει στα… άκρα με τον Πορτογάλο και θέλει να του δώσει χρόνο για να δει και ο ίδιος το μέλλον του και να σκεφτεί αν μπορεί να προσφέρει στους «κιτρινόμαυρους».
Ετσι η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφορικά με την προχθεσινή απουσία του από την προπόνηση, αλλά και από τον αγιασμό στην Νέα Φιλαδέλφεια όπου πήγε όλη η ομάδα (εκτός του Ούγκο και του Χριστοδουλόπουλου), έδωσε την επίσημη θέση της. Μένει να φανούν οι εξελίξεις. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα υπάρξουν εντός Αυγούστου σημαντικές εξελίξεις για την σχέση Αλμέιδα-ΑΕΚ και την παραμονή του.
Πηγή: enwsi.gr