Η ΑΕΚ συνήθισε την μοναξιά της κορυφής  Ο Λεμονής έχει βελτιώσει αισθητά τον Ολυμπιακό Ο Ουζουνίδης προχωράει σε μεγάλες αλλαγές του ρόστερ Το φόβητρο της Τούμπας Η ΑΕΚ 'βύθισε' την Αούστρια στην εσωστρέφεια

27 Ιουλ 2017

"Εξαφανίστηκαν" οι μεταγραφές της ΑΕΚ

Συνολικά επτά μεταγραφές έχει κάνει μέχρι τώρα η ΑΕΚ φέτος το καλοκαίρι. Και οι επτά ολοκληρώθηκαν πριν από το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Κίελτσε. Εξ ου και όλοι έφτασαν στην Πολωνία και ενσωματώθηκαν στην αποστολή της ΑΕΚ, μόλις στην πρώτη εβδομάδα της δουλειάς. Παρόλα αυτά, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν, μόνον ο ένας από τους «καινούργιους» ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα.
Ακόμα τέσσερις ήταν στον πάγκο, με τον έναν να μπαίνει ως αλλαγή. Και οι άλλοι δυο ήταν εκτός αποστολής. Ο Μάρκο Λιβάγια ήταν ο μοναδικός από τους «νέους» που πήρε θέση στην ενδεκάδα στο ματς με την ΤΣΣΚΑ. Ενώ ο Βίκτωρ Κλωναρίδης μπήκε ως αλλαγή. Ο Τσόσιτς, ο Λόπες και ο Τσιντώτας έμειναν στον πάγκο. Ενώ ο Γιακουμάκης και ο Τρίστασον, ήταν εκτός αποστολής. Παρόλο που και οι δυο, ήταν εξαιρετικοί στην προετοιμασία στην Πολωνία. Ειδικά ο Γιακουμάκης. Όσο για τον Λιβάγια, λίγο έλειψε να δώσει μια ασίστ στον Χριστοδουλόπουλο, αλλά κατά τα άλλα είχε άχαρο ρόλο στο ματς.
Πηγή: enwsi.gr