Κανένας οίκτος από τον ΠΑΟΚ Ο Ολυμπιακός την 'πάτησε' από την 'βασίλισσα' της Ελλάδας Ο Ολυμπιακός της ανατροπής και της άμεσης αντίδρασης Στο 'τραπέζι' η ανανέωση του Λάζαρου με την ΑΕΚ Ο Χάσι γίνεται προπονητής του Καρέλη

15 Ιουλ 2017

Επικοινωνιακό πρόβλημα με τον Ρέι στον ΠΑΟΚ

Ο Ροντρίγκο Ρέι ξεκίνησε προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ και είναι ξεκάθαρο ότι γρήγορα πρέπει να αντιμετωπιστεί ένα θέμα επικοινωνίας που υπάρχει. Ο Αργεντινός δεν μιλάει άλλες γλώσσες εκτός Ισπανικών και γι’ αυτό πρέπει να δοθούν λύσεις, μια και ειδικά για τη θέση αυτή, η επικοινωνία με όλους τους υπόλοιπους έχει ιδιαίτερη σημασία. Ήδη ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ Γιώργος Σκιαθίτης ενημέρωσε για κάποιες πρώτες βασικές εκφράσεις που πρέπει ο Ρέι να μάθει στα Αγγλικά και στα Ελληνικά, ενώ για πολλούς λόγους οι Έλληνες (Μελίσσας, Σιαμπάνης και ο Μούτσα) θα μάθουν κάποιες εκφράσεις στα Ισπανικά.
Από εκεί και πέρα για όλη την οικογένεια Ρέι, ξεκινούν από εβδομάδα μαθήματα Αγγλικών. Και αυτό τακτοποιήθηκε νωρίς μια και είναι κάτι απαραίτητο για την καλύτερη προσαρμογή τους στην Ελλάδα.
Πηγή: paok24.com