Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για την αδειοδότηση Η ΑΕΚ έχει μεγάλες προσδοκίες για τον Γαλανόπουλο Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει πολύ Με βοήθεια video το Μουντιάλ της Ρωσίας Το Μαρόκο επιμένει στη διοργάνωση ενός Μουντιάλ

16 Ιουλ 2017

Θετικά δείγματα γραφής από τον Λόπες στην ΑΕΚ

Θετικά δείγματα γραφής άφησε ο Έλντερ Λόπες στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπάνικ Οστράβα στο Κίελτσε της Πολωνίας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην τρίτη του συμμετοχή σε φιλική αναμέτρηση αυτή τη φορά απέναντι στην Τσέχικη Μπάνικ Οστράβα. Μάλιστα ο 28χρονος άλλοτε αμυντικός της Λας Πάλμας και νυν της ΑΕΚ σκόραρε και το πρώτο του τέρμα φορώντας την φανέλα της ΑΕΚ μετά από μια υπέροχη ενέργεια από τα αριστερά της επίθεσης και άψογο τελείωμα.
Είχε επίσης ακόμα μια καλή στιγμή για να στείλει και πάλι τη μπάλα στα δίχτυα δείγμα του ότι δείχνει πως είναι αρκετά καλός μεσοεπιθετικά, ειδικά όταν του δίνεται η δυνατότητα να ανεβαίνει. Από την άλλη είχε προβλήματα όταν επέστρεφε στην άμυνα και εκεί είναι που πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο έτσι ώστε να βελτιωθεί και να μην δημιουργούνται ρήγματα στην άμυνα από τη δική του πλευρά.
Πηγή: aek1924.gr