Άρχισαν οι πρώτες...μουρμούρες για τον Μαρτίνς Μετά τις μεταγραφές στην ΑΕΚ σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις Ανέβηκε το μπάτζετ του Παναθηναϊκού Ο Μήτρογλου κλείνει στόματα στη Μαρσέιγ Νέα εποχή ξημερώνει για την Μίλαν

16 Ιουλ 2017

Δύο παίκτες θέλει ακόμα ο ΠΑΟΚ και "έκλεισε"

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το θέμα του μέσου φαίνεται πως είναι σε προτεραιότητα για τον «Δικέφαλο» του Βορρά και για αυτό τον λόγο, ο Μίχελ θα προσπαθήσει να τελειώσει τις επαφές μέσα στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να τεθεί το νέο μετεγγραφικό απόκτημα, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Όσον αφορά στο θέμα του κεντρικού αμυντικού, ο Σέρβος τεχνικός φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του στην ξένη αγορά, για την εύρεση ενός παίκτη, ο οποίος θα έχει δυναμικά χαρακτηριστικά, ώστε να αποτελέσει τον ηγέτη της «ασπρόμαυρης» άμυνας, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ φέρονται να μελετούν ορισμένες περιπτώσεις ελεύθερων παικτών, οι οποίες τους έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Από εκεί και πέρα, μόνο σε περίπτωση αποχώρησης από το ρόστερ της ομάδας κάποιου βασικού παίκτη, θα γίνει κίνηση για άλλη μετεγγραφή. Ο Σέρβος τεχνικός θεωρεί πως με δυο κινήσεις στο κέντρο και στην άμυνα, η ομάδα του θα είναι έτοιμη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.