Άρχισαν οι πρώτες...μουρμούρες για τον Μαρτίνς Μετά τις μεταγραφές στην ΑΕΚ σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις Ανέβηκε το μπάτζετ του Παναθηναϊκού Ο Μήτρογλου κλείνει στόματα στη Μαρσέιγ Νέα εποχή ξημερώνει για την Μίλαν

27 Ιουλ 2017

Μετά τον Αγραβάνη θα ανανεώσουν οι Παπανικολάου και Παπαπέτρου;

Ο Ολυμπιακός επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Αγραβάνη, ωστόσο όπως διευκρινίστηκε, αυτό δεν είναι απαραίτητο ότι θα συμβεί άμεσα και με τους Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου, που επίσης τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2018. Μπορεί μετά την Εθνική να κληθούν και αυτοί να μιλήσουν για ανανέωση, μπορεί να συμβεί μέσα στη σεζόν, μπορεί όμως και το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και θα ολοκληρωθούν τα συμβόλαιά τους.
Σαφέστατα μιλάμε για δύο παίκτες με τους οποίους θέλει να συμπορευτεί ο Ολυμπιακός για τα επόμενα χρόνια, ωστόσο δεν είναι δεδομένο και απαραίτητο πως θα κληθούν και αυτοί άμεσα για ανανέωση όπως έγινε με τον Δημήτρη Αγραβάνη. Η εξήγηση έχει να κάνει με το γεγονός πως το συμβόλαιο του Αγραβάνη ήταν ιδιαίτερο. Προέβλεπε αρκετά χρήματα το προηγούμενο και ο Ελληνας διεθνής φόργουορντ δέχτηκε μία γενναία, αρκετά γενναία μείωση των αποδοχών του, επεκτείνοντάς το για δύο ακόμη χρόνια (μέχρι το 2020). Δεν λέμε πως δεν θα κληθούν οι Παπανικολάου και Παπαπέτρου πρόωρα, υπάρχουν πιθανότητες, αλλά δεν πρέπει να το έχουμε και δεδομένο. Η περίπτωση του Δημήτρη Αγραβάνη ήταν ιδιαίτερη και οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε κιόλας πως δέχτηκε εξαρχής τη γενναία (και καθόλου μικρή) μείωση στις αποδοχές του, αναπροσαρμόζοντας το συμβόλαιό του και μένοντας στην ομάδα.  Δίχως πάντως να προδικάζουμε το παραμικρό, η περίπτωση του Παπανικολάου εικάζεται πως θα είναι πιο εύκολη… Ιδωμεν όταν έρθει η ώρα.
Πηγή: gavros.gr