Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

29 Ιουλ 2017

"Πονοκεφαλιάζουν" με τον Γιόχανσον στην ΑΕΚ

Πρώτο μέλημα της ΑΕΚ μετά τη ρεβάνς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ είναι να ξεκαθαρίζει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Σουηδού. Το συμβόλαιο του Γιάκομπ Γιόχανσον λήγει του χρόνου το καλοκαίρι και στην ΑΕΚ θέλουν να τον «δέσουν» στην ομάδα για περισσότερα χρόνια. Οι επαφές με τον Σουηδό έχουν γίνει, οι δύο πλευρές είχαν μια… απόσταση, ωστόσο το θέμα φαίνεται ότι θα ξεκαθαρίσει μετά το ματς με την ΤΣΣΚΑ.
Στην Ένωση θέλουν τον Σουηδό στην ομάδα, εκτιμούν την προσφορά και το ήθος του και αναμένεται να του κάνουν νέα πρόταση, σύμφωνα με την "Ώρα για Σπορ", η οποία θα πλησιάζει περισσότερα στα «θέλω» του, με σκοπό να του αποδείξει ότι προτεραιότητα της είναι παραμονή του. Αν τελικά δεν επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, τότε στην ΑΕΚ θα κινηθούν για να τον παραχωρήσουν, έτσι ώστε να αποφύγουν να τον χάσουν ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι, καθώς από τον Ιανουάριο ο Γιόχανσον θα έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με όποιον σύλλογο επιθυμεί.