Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές είναι ακόμα ζωντανοί 'Μέσι ξεκίνα να τρέχεις γιατί μας γαμ...' Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

24 Μαΐ 2017

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ τον κρατάει στους στόχους του

Η χρονιά τελειώνει, οι παίκτες όλων των ομάδων "αδειάζουν", αλλά έχουν και την υποχρέωση να βγάλουν άλλα τρία παιχνίδια μέσα σε οκτώ μέρες. Η κόπωση είναι δεδομένη για όλους και σίγουρα είναι μεγαλύτερη για την ομάδα του ΠΑΟΚ, σε σχέση και με τους αγώνες που έχει δώσει στη διάρκεια της φετινής σεζόν. Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει ήδη 55 ματς, το αυριανό είναι το 56ο και ο αριθμός θα φθάσει στους 58! Ένας ΠΑΟΚ όμως που "πάλεψε" όλες τις διοργανώσεις και έκανε αρκετά πράγματα στους τρεις θεσμούς που συμμετείχε.
Ήταν σίγουρα αξιοπρεπής και επιτυχημένος (περιμένοντας και ανάλογο φινάλε). Δεύτερος σε σύνολο αγώνων είναι ο Παναθηναϊκός που έχει φθάσει στους 52 αγώνες, έχοντας όμως πετύχει λιγότερα πράγματα, έχοντας και μικρότερες προοπτικές, ειδικά στην Ευρώπη όπου από κάποιο σημείο και μετά έπαιζε για... να παίζει. Από εκεί και πέρα ΑΕΚ και Πανιώνιος είναι πολύ πιο πίσω. Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν δώσει 45 ματς και του Πανιωνίου 36. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν που φρόντισε να έχει μεγάλο και ενεργό ρόστερ έφθασε μέχρι εδώ με επιτυχία και συνεχίζει έχοντας αρκετές ελπίδες να πετύχει και τον τελευταίο του στόχο.
Πηγή: paok24.com