Ο ΠΑΟΚ έβγαλε καρδιά και αγκάλιασε το Τσάμπιονς Λιγκ Αυτή η ΑΕΚ δεν σταματά πουθενά Η διαφωνία Αλαφούζου με Ρόκα για τον Εμμανουηλίδη Ο Κόντε ''στάζει μέλι'' για τον Καρέρα Πάνε δανεικοί Λάμπρου και Μιχάι;

2 Ιουν 2020

Ετοιμάζουν Βαλκανική Λίγκα με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού

Βόμβα... έριξε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Βουλγαρίας, Γκεόργκι Γκλούσκοφ, καθώς σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως έχει "γεννηθεί" και ωριμάζει η ιδέα για την δημιουργία βαλκανικής λίγκας, με τη φημολογία να θέλει τη συμμετοχή και ελληνικών ομάδων και δη του Ολυμπιακού.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γκεόργκι Γκλούσκοφ, ανακοίνωσε πως υπάρχουν ήδη συζητήσεις για την δημιουργία ενός νέου πρωταθλήματος στα Βαλκάνια όπου θα συμμετέχουν ομάδες από την Ελλάδα, τη Σερβία, τη Βουλγαρία, τα Σκόπια ενώ πληθαίνουν οι ενδιαφερόμενοι καθώς υπάρχουν σύλλογοι από Κροατία, Ρουμανία και άλλες χώρες που μελετάνε την πιθανότητα συμμετοχής. Δεν θα αργήσουμε πάντως να μάθουμε τι θα γίνει καθώς η όποια απόφαση θα πρέπει να έχει ληφθεί το αργότερο μέχρ τα μέσα Ιούλη, για να υπάρχει χρόνος μετά να οργανωθεί το σχέδιο και να ξεκινήσει το βαλκανικό πρωτάθλημα μέχρι τον Οκτώβρη.
Πηγή: redgoal.gr