Ο ΠΑΟΚ έβγαλε καρδιά και αγκάλιασε το Τσάμπιονς Λιγκ Αυτή η ΑΕΚ δεν σταματά πουθενά Η διαφωνία Αλαφούζου με Ρόκα για τον Εμμανουηλίδη Ο Κόντε ''στάζει μέλι'' για τον Καρέρα Πάνε δανεικοί Λάμπρου και Μιχάι;

3 Ιουν 2020

Πολλά τα "ανοιχτά" μέτωπα του Ολυμπιακού

Είναι λογικό στον Ολυμπιακό να έχουν πολλά στο κεφάλι τους και να σκέφτονται πολύ και τα εξωαγωνιστικά θέματα, καθώς πολλά από αυτά, όπως ανανεώσεις, μεταγραφές, δανεισμοί κλπ., αγγίζουν την ομάδα και… άμεσα. Και επηρεάζουν, όπως είναι λογικό, παίκτες οι οποίοι θα παίξουν στους αμέσως επόμενους αγώνες. Όπως είναι ο Ομάρ, ο Χασάν, ή ο Γκασπάρ.
Η ανανέωση του πρώτου, εφόσον αυτή επιτευχθεί, εκκρεμεί και οι δύο πλευρές παραμένουν σε συζητήσεις. Ο Χασάν αγωνιά για να βρεθεί ο τρόπος να παραμείνει στον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο θέλει και ο Μαρτίνς, ενώ και ο Γκασπάρ θα ήθελε να έχει κάτι σίγουρο στα χέρια του, για τη νέα σεζόν. Ο Ολυμπιακός χειρίζεται με ξεχωριστό τρόπο την κάθε μια υπόθεση και στόχος του δεν είναι μόνο το να τις κλείσει, για το μέλλον, αλλά και να βγάλει από τους παίκτες του άγχος, για το παρόν. Άγχος το οποίο πρέπει αυτή τη στιγμή, να μπει στην άκρη, από τους παίκτες, για χάρη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Πηγή: gavros.gr