Ο ΠΑΟΚ έβγαλε καρδιά και αγκάλιασε το Τσάμπιονς Λιγκ Αυτή η ΑΕΚ δεν σταματά πουθενά Η διαφωνία Αλαφούζου με Ρόκα για τον Εμμανουηλίδη Ο Κόντε ''στάζει μέλι'' για τον Καρέρα Πάνε δανεικοί Λάμπρου και Μιχάι;

26 Μαΐ 2020

Η έλλειψη συνοχής μπορεί να κοστίσει στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάσει σημαντικούς παίκτες, όπως οι Ινσούα, Γιόχανσον, Δώνης, ενώ θ’ αποχωρήσει και ο Ζαχίντ κι ενδεχομένως και ένας εκ των Μακέντα, Χατζηγιοβάνη. Χωρίς ν’ αποκλείουμε το σενάριο να πουληθούν και οι δύο. Θα γίνουν φυσικά μεταγραφές και σκοπός είναι να δώσουν περισσότερα απ’ αυτούς που θα φύγουν.
Μόνο έτσι μπορεί να πάει καλύτερα ο Παναθηναϊκός. Οι πολλές αλλαγές σε μία ομάδα, όμως, συνεπάγονται και πίστωση χρόνου. Δυστυχώς, στο "τριφύλλι" ο χρόνος πλέον δεν είναι σύμμαχος. Η πίεση λόγω της αποχής του συλλόγου από τους τίτλους είναι έντονη και είναι λογικό οι αλλαγές που θα γίνουν να προβληματίζουν. Η έλλειψη συνοχής μπορεί να επηρεάσει την ομάδα, ειδικά αν υπάρχει και νέος προπονητής. Γι’ αυτό θα είναι σημαντικό στο νέο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός να μπει δυναμικά και να πάρει αποτελέσματα που θα δώσουν την απαραίτητη πίστωση χρόνου, περισσότερη αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα υπάρξει αποσυμπίεση και τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα.
Πηγή: leoforos.gr