Κοντά σε συμφωνία με τον Μάτος ο ΠΑΟΚ Ο Χρήστος Δώνης ψάχνεται για το εξωτερικό Λάζαρος και Αβραάμ μένουν το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Ο Κεντίρα θέλει να μείνει στη Γιουβέντους Κι όμως ο Σκόλα δεν νιώθει Αργεντινός

2 Απρ 2020

Οι δεύτερες σκέψεις του Ινσούα

Ο Εμάνουελ Ινσούα είχε ξεκαθαρίσει προ κορονοϊού ότι το μέλλον του βρίσκεται εκτός Ελλάδας, γνωρίζοντας ότι δύσκολα θα έβρισκε συμβόλαιο της τάξης των 600.000 ευρώ από ομάδα της Super League 1. Ο Αργεντινός αριστερός φουλ μπακ του Παναθηναϊκού προσδοκούσε ότι θα ερχόταν από τη Μέση Ανατολή μια εφάμιλλη προσφορά με την αντίστοιχη της Αλ Ουάχντα τον Ιανουάριο.
Ωστόσο, αυτά τα δεδομένα έχουν αλλάξει με το ξέσπασμα του Covid-19 και ο Ινσούα αντιλαμβάνεται ότι δύσκολα θα βρει τις προτάσεις που περίμενε. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής συνεκτιμά και το γεγονός ότι η Αθήνα αποδεικνύεται πιο ασφαλής στην πανδημία σε σχέση με άλλες πόλεις. Για τον λόγο αυτό, πλέον κάνει δεύτερες σκέψεις για τη μετακόμισή του, κάτι που στον Παναθηναϊκό είναι πιθανό να εκμεταλλευτούν, προκειμένου να τον πείσουν να παραμείνει.