Αλλάζουν τα δεδομένα για τον Αραούχο στην ΑΕΚ; Τα πλάνα του Ολυμπιακού για την νέα περίοδο ''Ματιές'' του ΠΑΟΚ σε Έλληνες του εξωτερικού Η Λίβερπουλ δεν αφήνει τον Μανέ να φύγει Οι ''μνηστήρες'' του Γκέτσε

23 Μαρ 2020

Δύσκολη η παραμονή των δανεικών στον Παναθηναϊκό

Πλάνα σε δυσμενές περιβάλλον καταστρώνει ο Παναθηναϊκός για τη νέα σεζόν, με το μπάτζετ να μην είναι μεγάλο. Ο Τσάβι Ρόκα καλείται να κάνει τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν, χωρίς να υπολογίζει στους τρεις δανεικούς. Οι Γκίας Ζαχίντ, Τουχάμι Ανουάρ και Ντομινίκ Νάγκι δύσκολα θα παραμείνουν στο ρόστερ, με την απόφαση να μην έχει να κάνει με την αγωνιστική τους εικόνα.
Η οψιόν αγοράς και των τριών παικτών είναι ιδιαίτερα υψηλή για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού, και με τη νέα κρίση, δεν γίνεται καν σκέψη ενεργοποίησης. Για τον Ζαχίντ απαιτείται ένα ποσό 1,6 εκατ. ευρώ, που δεν μπορεί το «τριφύλλι» να διαθέσει, ενώ δεν γίνεται καν συζήτηση για τα 4 εκατ. ευρώ του Ανουάρ. Για την απόκτηση του Νάγκι απαιτούνται 700.000 ευρώ και στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι με αυτό το ποσό μπορούν να βρουν άλλες λύσεις. Ο μόνος τρόπος παραμονής κάποιου από τους δανεικούς, θα είναι η επέκταση του δανεισμού του, ωστόσο κι αυτό το σενάριο έχει δυσκολίες.
Πηγή: leoforos.gr