Αλλάζουν τα δεδομένα για τον Αραούχο στην ΑΕΚ; Τα πλάνα του Ολυμπιακού για την νέα περίοδο ''Ματιές'' του ΠΑΟΚ σε Έλληνες του εξωτερικού Η Λίβερπουλ δεν αφήνει τον Μανέ να φύγει Οι ''μνηστήρες'' του Γκέτσε

24 Ιαν 2020

Η τιμωρία του Σεμέδο θα είναι προς...όφελος των συμπαικτών του

Σύμφωνα με το sportime.gr το περιστατικό με τον Σεμέδο στο Ηράκλειο ήταν κάτι που δεν άρεσε στον Μαρτίνς. Δεν του άρεσαν τα νεύρα που είχε ο Σεμέδο σε ένα ματς που μόλις είχε λήξει και ο Ολυμπιακός είχε πάρει τη νίκη. Για αυτό και μίλησε στον συμπατριώτη του. Η αλήθεια είναι πως του μίλησε έντονα και του έδωσε να καταλάβει ότι ήταν λάθος η κίνησή του.
Από την άλλη όμως και ο Πέδρο Μαρτίνς κατανοεί ότι ο Σεμέδο αναγνώρισε το λάθος του. Και για αυτό άλλωστε και δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα. Ήταν μία κίνηση της στιγμής και όχι κάτι το οποίο χαρακτηρίζει τον Σεμέδο. Ο οποίος δεν έχει δημιουργήσει κανένα θέμα μέχρι τώρα στην ομάδα του Πειραιά. Πάντως θα υπάρξει τιμωρία και αυτή θα είναι προς… όφελος όλων των συμπαικτών του. Πιθανότατα ο Σεμέδο θα κληθεί να πληρώσει ένα τραπάζι σε όλη την ομάδα, κάτι που έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν. Έτσι ώστε να γίνει και ένα τραπέζι με όλη την ομάδα για να υπάρξει και μία ακόμη μεγαλύτερη σύσφιξη σχέσεων στους ερυθρόλευκους. Ώστε να τονωθούν ακόμη περισσότερα τα έτσι και αλλιώς καλά αποδυτήρια που υπάρχουν.