Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί Όλα ''ανοιχτά'' με τον Μάνταλο στην ΑΕΚ Έρχεται πρόταση για τον Σα στον Ολυμπιακό ''Στράβωσε'' με τον Ρόκα ο Αλαφούζος  Η Μπαρτσελόνα μπλοκάρει την μετακίνηση του Σουάρες στην Ατλέτικο

21 Ιαν 2020

Ο Χουλτ σκέφτεται τον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με το to10.gr ο Χουλτ, μιλώντας στο περιβάλλον του αλλά και όποτε του δίνεται η ευκαιρία στα media, δεν κρύβει τη μεγάλη του επιθυμία να παραμείνει στην Αθήνα. Έχει προσαρμοστεί πολύ, του αρέσει, περνά τέλεια με την οικογένειά του και η σύζυγός του επίσης θέλει να παραμείνουν στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και θα υπέγραφε και με τα δύο χέρια ανανέωση στην ΑΕΚ, αν του γινόταν πρόταση.
Όμως δε θα του γίνει και θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι. Μαθαίνοντας, λοιπόν, πως ο Ινσούα είναι έτοιμος επίσης να φύγει από τον Παναθηναϊκό, το μυαλό του πήγε στην πρώην ομάδα του. Κι αν η θέση μείνει… κενή, θα γίνει και κρούση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή για την επιστροφή. Το τι θα απαντήσει ο Παναθηναϊκός και αν θα συζητήσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο θα κριθεί και από τις υπόλοιπες επιλογές που θα έχει.