Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί Όλα ''ανοιχτά'' με τον Μάνταλο στην ΑΕΚ Έρχεται πρόταση για τον Σα στον Ολυμπιακό ''Στράβωσε'' με τον Ρόκα ο Αλαφούζος  Η Μπαρτσελόνα μπλοκάρει την μετακίνηση του Σουάρες στην Ατλέτικο

20 Ιαν 2020

Ο Μαρτίνς θέλει την παραμονή του Τσιμίκα

Ο Τσιμίκας έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, κάνοντας σαφές πως η παραμονή του στον Ολυμπιακό είναι μια δύσκολη υπόθεση. Καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, τα ρεπορτάζ θέλουν τον ταλαντούχο άσσο να βρίσκεται στο μάτι αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι παρουσιάζονται έκπληκτοι με την εικόνα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Στον Ολυμπιακό διαρρέεται πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει από τη διοίκηση τη διατήρηση του Τσιμίκα στο ρόστερ, με ιθύνοντες του συλλόγου ωστόσο να εμφανίζονται ανοιχτοί σε προτάσεις, οι οποίες να αγγίζουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ο σύλλογος από την άλλη, σε περίπτωση που μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου δεν έχει στα χέρια του ενδιαφέρουσα πρόταση, αναμένεται να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του Τσιμίκα ανεβάζοντάς του το καλοκαίρι τις οικονομικές απολαβές επιβραβεύοντας τον για την εκπληκτική του πορεία.