Ο ΠΑΟΚ έβγαλε καρδιά και αγκάλιασε το Τσάμπιονς Λιγκ Αυτή η ΑΕΚ δεν σταματά πουθενά Η διαφωνία Αλαφούζου με Ρόκα για τον Εμμανουηλίδη Ο Κόντε ''στάζει μέλι'' για τον Καρέρα Πάνε δανεικοί Λάμπρου και Μιχάι;

2 Δεκ 2019

Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο με...βανάκι ψητοπωλείου!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια αγώνα της ΕΠΣ Σερρών, καθώς χρειάστηκε ένας τραυματίας παίκτης να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της Ροδόπολης με ένα βανάκι ψητοπωλείου λόγω του ότι δεν υπήρχε στο γήπεδο ασθενοφόρο. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο εν έτει 2019 έχουμε δει πολλά παράλογα, αλλά πάντοτε υπάρχει κάτι πιο παράλογο.
Κάτι τέτοιο ισχύει και για ένα περιστατικό που συνέβη σε αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Σερρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό Ροδόπολης και την Αστραπή Καπνοφύτου. Τι ακριβώς συνέβη; Ο παίκτης των γηπεδούχων Σάκης Μουτεσίδης συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, κάτι που είχε σαν συνέπεια να τραυματιστεί στον αυχένα και να χρειάζεται επειγόντως να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Ροδόπολης. Ωστόσο στο γήπεδο δεν υπήρχε ασθενοφόρο, κάτι που είχε σαν συνέπεια η μεταφορά του να γίνει με ένα βανάκι ψητοπωλείου. Μετά την παραμονή στο Κέντρο Υγείας της Ροδόπολης, ο παίκτης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σερρών για περαιτέρω εξετάσεις.