Ο Πέλκας είναι έτοιμος για δυναμική επιστροφή Σε περίεργο...φεγγάρι είναι ο Μασούρας Ο Ίβιτς συνεχίζει το ψάξιμο για στόπερ Δυσαρεστημένος ο Τάσος Δώνης στη Ρεμς Απίστευτο γκολ από τον Μαρκόπουλο στη Καβάλα

7 Νοε 2019

Με ημερομηνία λήξης ο Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό

Ο Δώνης δικαιώνεται για τη στήριξη στον Ζαχίντ. Μετά το Βικελίδης και το λάθος που έκανε, ο Ζαχίντ ήταν ράκος ψυχολογικά. Έπεσαν πάνω συμπαίκτες του, του μίλησαν, του εξήγησαν πως όλη η ομάδα είχε τραγική αγωνιστική συμπεριφορά. Αλλά η παραμονή του Δώνη και η κουβέντα μαζί του ήταν τα στοιχεία που τον ανέβασαν και πάλι. Κι έτσι ο παίκτης δεν… κάηκε.
Με τα υπάρχοντα πάντως δεδομένα είναι δύσκολο ο παίκτης να μείνει στον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι και μετά. Ποια είναι αυτά τα δεδομένα; 1,6 εκατομμύρια ευρώ η ρήτρα του. Δεν έχει ο Παναθηναϊκός αυτά τα λεφτά. Ούτε τα μισά δεν έχει, ούτε το 1/3. Τι θα μπορούσε να τον κρατήσει; Τα παζάρια που θα γίνουν με τη νέα σεζόν θα αφορούν νέο δανεισμό για ακόμα ένα χρόνο. Αυτό είναι το ένα σενάριο. Το άλλο είναι να δώσει ο Παναθηναϊκός κάποια χρήματα, γύρω στις 300-400 χιλιάδες και να πάρει τον παίκτη… μισό. Με συνιδιοκτησία με τον ΑΠΟΕΛ. Αλλά σε περίπτωση πώλησής του, μεγαλύτερο ποσοστό να πάρουν οι Κύπριοι. Αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις. Δύσκολες όμως.