Κοντά σε συμφωνία με τον Μάτος ο ΠΑΟΚ Ο Χρήστος Δώνης ψάχνεται για το εξωτερικό Λάζαρος και Αβραάμ μένουν το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Ο Κεντίρα θέλει να μείνει στη Γιουβέντους Κι όμως ο Σκόλα δεν νιώθει Αργεντινός

8 Νοε 2019

Εκτός τόπου και χρόνου ο Μιλουτίνοφ

Ο Μιλουτίνοφ στο ματς του Ολυμπιακού με την Εφές Αναντολού ήταν εντελώς εκτός αγώνα. Αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο τρίλεπτο που πήρε δυο μπάλες, σε όλο το υπόλοιπο ματς ήταν κομπάρσος. Ο Σέρβος είναι εντελώς εκτός συστημάτων του Κεστούτις Κεμζούρα και στον αγώνα με τους Τούρκους έπαιξε 31' και πήρε μόλις 5 σουτ (σ.σ. τα έβαλε όλα) εκ των οποίων τα 2 ήταν από επιθετικά ριμπάουντ του.
Οι αριθμοί καταδεικνύουν πόσο εκτός επιθετικών plays του Ολυμπιακού είναι ο παίκτης - οδοστρωτήρας και ο μοναδικός ίσως με τον Μπράντον Πολ που μπορεί να "χτίσει" πάνω του ο Ολυμπιακός την ομάδα των επόμενων χρόνων. Ξεκάθαρα δεν γίνεται σωστή δουλειά από το προπονητικό τιμ και μεγαλύτερος "καθρέφτης" είναι η περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος "γλεντάει" τους πάντες και τα πάντα αλλά για έναν περίεργο λόγο είναι αποκομμένος.