Κοντά σε συμφωνία με τον Μάτος ο ΠΑΟΚ Ο Χρήστος Δώνης ψάχνεται για το εξωτερικό Λάζαρος και Αβραάμ μένουν το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Ο Κεντίρα θέλει να μείνει στη Γιουβέντους Κι όμως ο Σκόλα δεν νιώθει Αργεντινός

23 Σεπ 2019

Η άμυνα "καίει" τον ΠΑΟΚ

Σε ένα ακόμα παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ δέχτηκε γκολ, οπως έχει γίνει και στα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος ως τώρα. Ο Άρης σκόραρε δύο γκολ, όπως και ο Ατρόμητος άλλα δύο την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ στα δύο πρώτα παιχνίδια στην Τούμπα, τόσο ο Παναιτωλικός όσο και ο Παναιτωλικός, πέτυχαν από ένα τέρμα.
Συνολικό παθητικό, έξι γκολ στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια...Και πόσες είναι οι τελικές φάσεις που κάνει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Χθες, ο Άρης, είχε τέσσερις... Ο Ατρόμητος είχε οκτώ. Ο Πανιώνιος, στη μοναδική τελική φάση που έκανε σκόραρε. Ο Παναιτωλικός, είχε κι αυτός οκτώ, αλλά οι μισές από αυτές ήταν σουτ εκτός περιοχής.  Σύνολο, 21 τελικές προσπάθειες οι αντίπαλοι...Δηλαδή, 1,4 γκολ, ανά 5,2 τελικές, αριθμοί που μόνο μικροί δεν είναι και φανερώνουν, ότι το πιο δυνατό «όπλο» των περσινών νταμπλούχων, δηλαδή η άμυνα, ως τώρα στη φετινή σεζόν, έχει μετατραπεί σε αδυναμία. Και φυσικά, όπως πέρσι ήταν δουλειά όλης της ομάδας, το ίδιο ισχύει και φέτος. Και ένα από τα σημεία που πρέπει να βελτιωθούν, είναι αυτό.