Τρελά κέρδη για τον Ολυμπιακό από το Τσάμπιονς Λιγκ Οι ελληνικές ομάδες θα πληρώσουν τους αποκλεισμούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ Εκεί ''πονάει'' περισσότερο η ΑΕΚ Ο Φερέιρα δεν θέλει να πουληθεί κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ Η Λίβερπουλ υποστηρίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων στο Κατάρ για το Μουντιάλ

13 Αυγ 2019

Ο Αλαφούζος πήρε τα...μαθήματα του

Διαφορετικά είναι τα δεδομένα πλέον στον Παναθηναϊκό. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος, μπορεί να μην εμπλέκεται άμεσα στους χειρισμούς για το αγωνιστικό τμήμα, όπως συνέβαινε παλαιότερα, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, γνωρίζει το τι γίνεται εντός του Παναθηναϊκού, αφήνοντας όμως τους ιθύνοντες να κάνουν τη δουλειά τους.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της LiveSport, ο «Μr. ΣΚΑΪ» εμπιστεύεται απόλυτα τον Νταμπίζα και τον αφήνει να χειρίζεται τις μεταγραφικές υποθέσεις όπως εκείνος κρίνει. Ο κ. Αλαφούζος ενημερώνεται για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα αλλά στα θέματα που άπτονται του Νταμπίζα δεν θέλει να έχει εμπλοκή, καθώς θεωρεί ότι έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν πιέζει τον Νίκο Νταμπίζα στο να προβεί σε πωλήσεις παικτών, καθώς θεωρεί ότι κανένας παίκτης δεν πρέπει να παραχωρηθεί με τιμή μικρότερη της αξίας του. Κάτι που δείχνει ότι ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ έχει πάρει… τα μαθήματά του, αφήνοντας στην άκρη χειρισμούς όπως αυτούς που έκανε στο παρελθόν και, για πολλούς λόγους δεν λειτούργησαν όπως ο ίδιος θα περίμενε.