Κοντά σε συμφωνία με τον Μάτος ο ΠΑΟΚ Ο Χρήστος Δώνης ψάχνεται για το εξωτερικό Λάζαρος και Αβραάμ μένουν το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Ο Κεντίρα θέλει να μείνει στη Γιουβέντους Κι όμως ο Σκόλα δεν νιώθει Αργεντινός

6 Ιουν 2019

"Πυρά" Τζώρτζογλου κατά Δήμου Ηρακλείου για το Παγκρήτιο

O πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Metropolis 95,5", μίλησε για το θέμα της καθυστέρησης που υπάρχει με την εγκατάσταση της Εθνικής ομάδας στην Κρήτη και στο Παγκρήτιο Στάδιο, απαντώντας σε όσα υποστήριξε εναντίον της ΕΠΟ ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Βαρδαβάς. 
Μεταξύ άλλων όσα είπε:
«Εμείς είμαστε ο φορέας που είναι ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον Δήμο Ηρακλείου. Η ΕΠΟ λέει πως την ευθύνη έχει ο Δήμος, ενώ ο Δήμος ρίχνει την ευθύνη στην ΕΠΟ. Το σίγουρο είναι πως γίνονται κάποιες εργασίες στο Παγκρήτιο αυτή τη στιγμή, το θέμα του σκεπάστρου δεν έχει λυθεί ακόμη. Αυτό το στάδιο είναι προβληματικό εδώ και 5 χρόνια και ιδιοκτήτης του σταδίου είναι η δημοτική αρχή. Εδώ και 5 χρόνια το Παγκρήτιο είναι χωρίς σκέπαστρο και είναι ευθύνη του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, κ. Βαρδαβά. Δεν είναι μόνο η Εθνική ομάδα, παίζει και ο Εργοτέλης, πρέπει να σεβαστούμε και τους φιλάθλους του ενώ στο Παγκρήτιο γίνονται και άλλες διοργανώσεις. Θα προσπαθήσω να κάνω κάποια επαφή με τον Δήμαρχο για να δούμε τι θα γίνει με το θέμα του Σταδίου».