Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

13 Ιουν 2019

Από τον Κουλούρη εξαρτάται η ενίσχυση του ΠΑΟΚ στην επίθεση

Καθοριστικός παράγοντας για οποιαδήποτε ενδεχόμενη εξέλιξη στις μεταγραφικές αναζητήσεις του ΠΑΟΚ στην επίθεση είναι η υπόθεση Κουλούρη. Αν για τον πρώτο σκόρερ της Super League προκύψει μεταγραφικό ενδιαφέρον που βάλει τον Δικέφαλο σε προβληματισμό για ενδεχόμενη πώληση, τότε θα γίνει κίνηση για μεταγραφή επιθετικού.
Σε κάθε περίπτωση το τμήμα σκάουτινγκ, όπως για όλες τις θέσεις, έχει περιπτώσεις που μπορεί να ενδιαφέρουν, ενώ και ο Μπράνκο σαρώνοντας την αγορά για τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους σίγουρα έχει στα υπόψιν του παίκτες αξίας για την κορυφή. Σε πρώτη φάση πάντως ο ΠΑΟΚ περιμένει την επιστροφή του Κουλούρη στην ομάδα, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, ευελπιστώντας ότι θα εκμεταλλευτεί τον βελτιωμένο νεαρό Έλληνα φορ και θα επενδύσει πάνω του, σε ένα θέμα που αν παρουσιάσει εξέλιξη αυτό ενδεχομένως να συμβεί αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.
Πηγή: paok24.com