Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

12 Ιουν 2019

Ο Ίβιτς υποψήφιος για την εθνκή Σερβίας

«Βαρύ» φαίνεται να είναι το κλίμα στην Εθνική Σερβίας για τον ομοσπονδιακό προπονητή της Μλάντεν Κριστάιτς και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την χώρα, η ομοσπονδία αναζητεί ήδη τον επόμενο προπονητή. Στην λίστα των αντικαταστατών, μεταξύ άλλων βρίσκεται και ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.
Μετά από ένα κύπελλο στον ΠΑΟΚ και μια εξαιρετική χρονιά στο Ισραήλ, έχει ανεβάσει τις μετοχές του, και βρίσκεται ανάμεσα στους επιλαχόντες για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής Σερβίας. Ωστόσο, στην κορυφή της λίστας είναι ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, ενώ τον ακολουθεί Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς αλλά και ο, γνωστός από το πέρασμα του στην Ελλάδα, Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το πρότζεκτ του Βλάνταν Ίβιτς  εμφανίζεται να έχει ένα «ρεύμα» στην ομοσπονδία, ωστόσο υπάρχει σκεπτικισμός αναφορικά με το νεαρό της ηλικίας του.