Περιμένουν έναν βελτιωμένο Μακέντα στον Παναθηναϊκό Τα πιτσιρίκια έδωσαν ένα μάθημα στους γονείς τους Η Φενέρμπαχτσε 'πνίγεται' στα χρέη Γιόρτασαν μόνοι τους τη κατάκτηση του τίτλου Αυτοί είναι οι νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο

5 Ιουν 2019

"Δεν μιλάει κανείς πλέον για σκάνδαλα στη ΦΙΦΑ"

Συνεχίζει στην προεδρία της FIFA μέχρι το 2023 ο Τζιάνι Ινφαντίνο. Ο Ελβετο-Ιταλός παράγοντας ήταν εξάλλου ο μοναδικός υποψήφιος και πήρε επισήμως το χρίσμα σε Κογκρέσο που ήταν προγραμματισμένο με παρόντα τα 211 ποδοσφαιρικά κράτη. Η επανεκλογή του μάλιστα ήταν ομόφωνη, χωρίς να εκφραστεί καμία ένσταση.
Στην ομιλία του ο Ινφαντίνο ανέφερε: «Τα τελευταία τρία χρόνια και τέσσερις μήνες δεν ήταν τέλεια, έκανα λάθη στην προσπάθεια να βελτιώσω τα πράγματα για ένα καλύτερο μέλλον στη FIFA και πλέον, ουδείς μιλάει για... κρίση σε αυτές τις εκλογές. Ουδείς μιλάει για σκάνδαλα. Ουδείς μιλάει για διαφθορά. Ουδείς μιλάει για ανάγκη να υπάρχει restart στη δομή της Ομοσπονδίας. Η FIFA πλέον διέπεται από ακεραιότητα, εμπνέει εμπιστοσύνη, είναι υπέρ της ισότητας και λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια».