Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

1 Ιουν 2019

Οργή στη Γιουβέντους για τον Κόντε

Οργισμένοι είναι οπαδοί της Γιουβέντους με την απόφαση του Αντόνιο Κόντε να αναλάβει την Ίντερ. Ο Ιταλός τεχνικός είναι και επίσημα ο προπονητής των «νερατζούρι» και στους «μπιανκονέρι» δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν μετά από αυτή την… προδοσία από τον πρώην παίκτη και τενχικό τους. Μέσα από διαδικτυακή πλατφόρμα, συγκεντρώνουν υπογραφές για να αφαιρεθεί από το νέο γήπεδο το αστέρι με το όνομα του Κόντε.
Και οι υπογραφές είναι ήδη 9.000! «Ήταν ο αρχηγός μας, ένας λατρεμένος αρχηγός, ένας από εκείνους που έπαιξαν με καρδιά, ένας που έφτυνε αίμα για τη φανέλα μας. Δεν είναι μονάχα ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, ή ένας επαγγελματίας, που πηγαίνει σε μια αντίπαλη ομάδα. Πολλοί υπήρξαν στο παρελθόν και πολλοί θα υπάρξουν στο μέλλον. Εδώ έχουμε το σύμβολο της 5ης Μαΐου του 2002, που θα πληρώνεται από μια εταιρία της οποίας άτομα όπως ο Σανέτι ή ο Τρονγκέτι Προβέρα (σ.σ στέλεχος του βασικού χορηγού), διαλέγοντας δύο ονόματα στην τύχη, που δεν έκρυψαν ποτέ τις απόψεις τους για τη Γιουβέντους, που έκλεψαν πρωταθλήματα από την ίδια Γιουβέντους στην οποία ο Κόντε έπαιζε και ήταν πρωταγωνιστής. Πηγαίνοντας στην Ίντερ δεν είναι μια επαγγελματική απόφαση για τον Κόντε. Θα ήταν, αν πήγαινε στη Νάπολι, στη Ρόμα, στη Μίλαν. Πηγαίνοντας στην Ίντερ, σημαίνει πως εντάσσεται σ’ ένα κλαμπ που έχει προσπαθήσει, ευτυχώς ανεπιτυχώς, μέσα από διάφορες διόδους, καθαρές ή λιγότερο, να μας καταστρέψει και να λερώσει την ιστορία αυτής της οποίας ο Κόντε υπήρξε ήρωας. Πηγαίνοντας στην Ίντερ δεν είναι μια επαγγελματική επιλογή. Πηγαίνοντας στην Ίντερ θα σημάνει ότι θα καταστρέψει πρώτα απ’ όλα την αξιοπρέπειά του. Κάνοντας αυτό το άλμα, ο Κόντε δεν εκπροσωπεί πλέον το πνεύμα της Γιουβέντους και τις αξίες των άλλων αστέρων» λέει ο εμπνευστής της κινητοποίησης.