Ο ΠΑΟΚ έβγαλε καρδιά και αγκάλιασε το Τσάμπιονς Λιγκ Αυτή η ΑΕΚ δεν σταματά πουθενά Η διαφωνία Αλαφούζου με Ρόκα για τον Εμμανουηλίδη Ο Κόντε ''στάζει μέλι'' για τον Καρέρα Πάνε δανεικοί Λάμπρου και Μιχάι;

14 Ιουν 2019

Ο Αλαφούζος ξεχρεώνει για να φύγει

Ο Γιάννης Αλαφούζος έβαλε κάποια χρήματα στον Παναθηναϊκό, για να πληρώσει τους υπαλλήλους πριν λίγες ημέρες και θα βάλει και άλλα χρήματα την επόμενη εβδομάδα, ώστε να εξοφληθούν οι ξένοι την δόση Φεβρουαρίου. Έχει αποφασίσει να συνεχίσει να βάζει χρήματα με πρώτο στόχο να τηρούνται όλοι οι διακανονισμοί και δεύτερο στόχο να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με την χρηματοδότηση της ομάδας.
Όλα αυτά δεν τα κάνει ο Αλαφούζος, για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να επανεργοποιηθεί, αλλά για να ρίξει το χρέος και να μπορέσει να δώσει την ομάδα σε κάποιον άλλον, η να δώσει ένα μέρος της ομάδας σε κάποιον ενδιαφερόμενο και να αναλάβει την διοίκηση. Σύμφωνα με το πλάνο βιωσιμότητας, που έχει κατατεθεί του χρόνου τέτοια εποχή η ΠΑΕ θα έχει καθαρή θέση. Αυτή τη στιγμή τα χρέη είναι περίπου στα 20 εκατ. ευρώ.