Περιμένουν έναν βελτιωμένο Μακέντα στον Παναθηναϊκό Τα πιτσιρίκια έδωσαν ένα μάθημα στους γονείς τους Η Φενέρμπαχτσε 'πνίγεται' στα χρέη Γιόρτασαν μόνοι τους τη κατάκτηση του τίτλου Αυτοί είναι οι νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο

14 Ιουν 2019

Ο Αλαφούζος ξεχρεώνει για να φύγει

Ο Γιάννης Αλαφούζος έβαλε κάποια χρήματα στον Παναθηναϊκό, για να πληρώσει τους υπαλλήλους πριν λίγες ημέρες και θα βάλει και άλλα χρήματα την επόμενη εβδομάδα, ώστε να εξοφληθούν οι ξένοι την δόση Φεβρουαρίου. Έχει αποφασίσει να συνεχίσει να βάζει χρήματα με πρώτο στόχο να τηρούνται όλοι οι διακανονισμοί και δεύτερο στόχο να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με την χρηματοδότηση της ομάδας.
Όλα αυτά δεν τα κάνει ο Αλαφούζος, για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να επανεργοποιηθεί, αλλά για να ρίξει το χρέος και να μπορέσει να δώσει την ομάδα σε κάποιον άλλον, η να δώσει ένα μέρος της ομάδας σε κάποιον ενδιαφερόμενο και να αναλάβει την διοίκηση. Σύμφωνα με το πλάνο βιωσιμότητας, που έχει κατατεθεί του χρόνου τέτοια εποχή η ΠΑΕ θα έχει καθαρή θέση. Αυτή τη στιγμή τα χρέη είναι περίπου στα 20 εκατ. ευρώ.